ICA Citybutikerna – Fyra butiker med Borås lägsta priser. Citybutikerna är en lokal livsmedelskedja med fyra butiker i Borås. Företaget har funnits i mer än 40 år och är marknadsledande med mer än 85 000 kundbesök i veckan. Vi är stolta över att kunna kalla oss Borås Billigaste matbutik, och har även bland de lägsta matpriserna i Sverige. Med våra 400 engagerade medarbetare, hantverkskompetens och egen produktion i form av bageri, kök, kallskänk, konditori, växthus och saluhall kan Citybutikerna erbjuda boråsarna en matbutiks-upplevelse utöver det vanliga.

 

I vår saluhall arbetar engagerade proffs och våra avdelningar är:

  • Bageri/konditori - här bakar vi dagsfärskt bröd från grunden, tårtor samt bakelser för alla festliga tillfällen.
  • Köket - här lagar vi dagligen högklassig mat som vi sedan säljer i matlådor eller i vår matbar. Vi tillverkar även fat, smörgåstårtor, smörgåsar, baguetter och sallader.
  • Delikatessen - Västsveriges längsta delikatessdisk finns i Borås, på City Knalleland! Det är hela 25 meter med delikatessvaror, från smörgåspålägg och egna sallader till nygrillade kycklingar, revben, potatisgratänger och enchiladas.
  • Köttet - Oavsett om det är en fin kalvfilé, välhängd ryggbiff eller lamm styckat på ett speciellt sätt så ordnar våra styckare på City det. Vi styckar kött sex dagar i veckan så du kan alltid vara säker på att få det riktigt färskt.
  • Fisk - I många år har vi levererat dagsfärsk fisk och skaldjur till Boråsarna. I vår butik i Knalleland träffar du personal som älskar fisk och skaldjur och hjälper dig när du handlar. Vi filéar all fisk själva i butiken så att vi kan garantera den bästa kvalitén. Nästan all fisk och skaldjur inhandlas tidigt på morgonen direkt på Göteborgs fiskauktion där vi själva kan välja de bästa produkterna.

 

Vårt allra bästa

På Citybutikerna har vi en egen saluhallslogga som garanterar att vi har varit med och tillverkat, förädlat eller valt ut produkten med högsta kvalitet. Borås bästa catering - Du står för festen, vi gör så att du slipper stressen! Med ett brett urval av mat och godsaker från vår saluhall erbjuder vi catering som passar till varje tillfälle när du vill bjuda på något gott. Våra duktiga kockar, bagare och konditorer står redo för att tillgodose dina önskemål.